Sök Meny
Såld

Uppsala - Berthåga / Engelbertsvägen 7a

Enplansvilla på insynsskyddad tomt i Berthåga - pool, kvällssol, garage

Välkommen till Engelbertsvägen 7a i populära Berthåga och denna enplansvilla som erbjuder något extra utöver det vanliga! Ni välkomnas till det vita trähuset mellan två välvårdade häckar på varsin sida om grusgången. Tomten som har planerats för att uppfylla flera önskemål erbjuder stor gräsyta, ett trädgårdsland, buskar, äppelträd, fina blomsterrabatter samt en stor pool som värms upp med fjärrvärme via kulvert från huset. Baksidan som vetter mot väster ger kvällssol på altanen och i poolen. Huset från 1991 har fantastiska 2,70 m i takhöjd och inger en härlig känsla av rymd i alla rum. Dess 123 kvm fördelar sig på hall, vardagsrum, kök med matplats, 4 sovrum, 2 duschrum samt tvättstuga/groventré. Köket erbjuder mycket köksförvaring och arbetsytor samt är utrustat med burspråk vid matplatsen som ger gott ljusinsläpp. Vardagsrummet leder via altandörren till den inglasade altanen som ligger på tomtens baksida i insynsskyddat läge. Inifrån tvättstugan nås de varmbonade biytorna i form av garage, hobbyrum och förråd. Garaget ger utrymme för 1 bil samt förvaring. Fiber är indraget till fastigheten men ej till huset. I huset finns centraldammsugare. Denna försäljning sker med Mäklarhusets trygghetspaket "Skyddat köp". Välkommen på visning, välkommen hem!

Uppsala / Berthåga
Engelbertsvägen 7a
Slutpris: 6 120 000 kr
Boarea/biarea: 123/50 kvm
Driftkostnad: 37 779 kr/år
Tomtarea: 1049 kvm
Rum: 5 rum, varav 4 sovrum
Såld: 2016-11-03
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Engelbertsvägen
 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Checklista: Gå husronden – inför vintern
  Checklista: Gå husronden – inför vintern

  Vintern står för dörren och det är dags att plocka fram kängor, mössor och vantar. Lika viktigt är dock att du rustar ditt hus för den kalla årstiden – så att det inte drabbas av onödiga skador av regn och snömassor.