Search Menu
Bostaden är såld

Uppsala - Eriksberg / Eriksbergsvägen 17 C

Välskött parhus i insynsskyddat och lugnt läge!

Med lugnt och insynsskyddat läge, i attraktiva Eriksberg, hittar ni detta välskötta och trivsamma parhus i två plan. Entréplanet erbjuder ett öppet och rymligt kök med induktionsspis, ljust vardagsrum med parkettgolv, stora fönster och utgång till altan och gräsyta med eftermiddag- och kvällssol samt tvättstuga/duschrum med groventré. På övervåningen finns husets mer privata del. Tre sovrum i varierande storlekar, varav det ena med klädkammare och utgång till stor balkong, samt ett fönsterförsett badrum med badkar. Här bor ni ett lugnt och vackert område med närhet till bl.a Stadsskogen, Hågadalen, Botaniska trädgården, Bror Hjorts hem och ateljé, stora forskningscentra såsom BMC, Glunten, Blåsenhus och Akademiska sjukhuset.

Uppsala / Eriksberg
Eriksbergsvägen 17 C
Final price: 4 620 000 kr
Enclosed: 106 kvm
Running costs: 24 858 kr/år
Plotarea: 297 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-05-26
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Uppsala / Eriksbergsvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.