Search Menu
Bostaden är såld

Uppsala - Årsta / Fänkålsgatan 11

Välkommen till välplanerad 1,5: a med stor balkong i populära Årsta. Lägenheten fördelar sig på en hall med bra förvaringsmöjligheter samt ett halvrum som med fördel kan användas till sovrum eller arbetsplats. Vidare erbjuds ett kök med rejäla arbetsytor, ett ljust vardagsrum med utgång till balkong samt ett badrum. I föreningen finns tvättstuga, cykelförråd, barnvagsförråd, hobby- och elektroniklokal, bastu, samlingslokal, motionsrum, gästrum som kan hyras för 250kr/dygn, bibliotek, boulebanor, skridskobana samt tennisbana. Välmående föreningen utan några planerade avgiftshöjningar. I avgiften ingår; värme, varm- och kallvatten, kabel-TV (grundutbud) samt bostadsrättstillägg. Till lägenheten hör ett förråd. Närhet till fina grönområden, Årsta Centrum där man finner god service och Gränby Centrum med dess stora utbud av butiker och service. Bra bussförbindelser, ca 10 minuters cykelavstånd till city. Möjlighet till snabbt tillträde. Välkommen på visning!

Uppsala / Årsta
Fänkålsgatan 11
Final price: 1 425 000 kr
Enclosed: 43 kvm
Community fee: 2 337 kr/mån
Rooms: 1,5 rum
Floor: 2
Sold: 2016-06-17
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Uppsala / Fänkålsgatan