Search Menu
Bostaden är såld

Uppsala - Tunabackar / Fjärdhundragatan 56

Gavellägenhet om 4,5 rok i barnvänliga Tunabackar!

Gavellägenhet om 4,5 rok fördelade på 96 kvadratmeter endast en trappa upp i populär förening med god ekonomi. Lägenheten som totalrenoverades 2008-2009 är ljus och öppen och inrymmer ett stort och ljust vardagsrum, kök, 3 bra sovrum varav ett har ingång till egen klädkammare, badrum med kakel och klinker, separat gäst-wc med kakel och klinker. Hall med möjlighet till förvaring genom inbyggd skjutdörrsgarderob. Balkong med förmiddagssol som håller sig kvar en bra stund inpå eftermiddagen, utsikt över stor innergård samt lekplats. I Tunabackar bor ni i ett lugnt och barnvänligt läge med stora grönområden samt lekplatser i närområdet. Flera förskolor samt vidare Dommarringens skola (åk. 1-6) och Tunabergsskolan (åk.7-9) ligger i området. Vidare finns vackra omgivningar och härliga promenadstråk bland annat längs Fyrisån men även Röbo och Gamla Uppsala där det finns upplysta motionsspår. Med ett stort utbud för alla tänkbara fritidsaktiviteter finns Fyrishov med endast 5 minuters promenadavstånd. Vid Torbjörns torg finns gott om service genom matvaruaffär, apotek, blomsteraffär, sushirestaurang och i området finns ytterligare flera restauranger.

Uppsala / Tunabackar
Fjärdhundragatan 56
Final price: 2 920 000 kr
Enclosed: 96 kvm
Community fee: 4 268 kr/mån
Rooms: 4.5 rum, varav 3 sovrum
Floor: 1 av 3 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-06-03
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Uppsala / Fjärdhundragatan