Search Menu
Bostaden är såld

Uppsala - Ekeby / Flogstavägen 5 A

2 rok i markplan med egen uteplats i populära Brf. Ekeby hus!

Välkommen till denna lägenhet om 2 rok i brf. Ekeby hus för dig som är 55+. Lägenheten har ett trevligt läge med egen uteplats i ett soligt läge. Uteplatsen har plattsättning där det finns utrymme för utomhusmöbler samt markis. Vidare finns en liten gräsmatta. Lägenheten inrymmer HALL/ENTRÉ med avhängningsmöjligheter genom hatthylla samt till höger från hall en separat KLÄDKAMMARE med hänganordning. Till vänster från hallen är SOVRUMMET beläget och inrymmer såväl säng som kontorshörna. Lägenheten bjuder ett stort VARDAGSRUM med utgång till den fina uteplatsen. I anslutning till vardagsrummet finner du KÖKET som är ett trevligt kök med matplats för upp till ca. 4 personer. BADRUMMET är stort och inrymmer såväl dusch som badkar, tvättställ, wc, förvaringsskåp på vägg samt tvättmaskin. Brf Ekeby Hus är en populär bostadsrättsförening inte minst för dess trevliga atmosfär. Här finns matsal, bibliotek, gymnastikrum/gym aktiviteter för de boende som bokcirklar, yoga mm. I Ekeby finns även mycket fin natur i omgivningarna, goda kommunikationer till city samt matbutiker inom bekvämt promenadavstånd. Välkomna på visning till en trevlig lägenhet i en trevlig och mycket trivsam bostadsrättsförening!

Uppsala / Ekeby
Flogstavägen 5 A
Final price: 1 050 000 kr
Enclosed: 56 kvm
Community fee: 4 527 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 1
Sold: 2016-09-08
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Flogstavägen