Search Menu
Bostaden är såld

Uppsala - Flogsta / Flogstavägen 5 C

Gavellägenhet med 3 rum och kök, i populära Ekeby Hus för 55+

Nu erbjuds en mycket trivsam lägenhet med gavelläge om 3 rum och kök, i populära Ekeby Hus på Flogstavägen, för 55+. Lägenheten har ett ypperligt läge med balkong i sydväst samt fönster i tre väderstreck. Här får ni utsikt mot grönområde vid köksbordet. Vardagsrummet har fönster både i söder- och västerläge och här finns utgång till balkongen där ni njuter av solen under hela eftermiddagen. Bostaden har två sovrum, ett rymligt badrum med fönster samt en praktisk klädkammare intill hallen. Hallen är rymlig och kan möbleras med både garderober (idag finns en garderob med skjutdörrar) och en sittmöbel. Ekeby Hus är en anläggning helt anpassad efter de boendes egna önskemål i fråga om service, trygghet, integritet och komfort. Här finns en mycket uppskattad restaurang som serverar middag en gång per dag, sex dagar i veckan, och som förutom att den är känd för sin goda mat även öppnar upp för möjligheten till socialt umgänge. I fastigheten finns även sjuksköterska för provtagning och rådgivning samt sjukgymnast. Frisör och fotvård erbjuds också, dessutom till subventionerade priser. I trädgården och gemensamhetslokalerna träffas man för diverse aktiviteter såsom bridge, boulespel, gymnastik, föredrag, studiecirklar, musiklyssning och mycket mera. I månadsavgiften om 5 720 kr ingår värme, vatten, kabel-TV, bredband, vindsförråd samt tilläggsförsäkring för bostadsrätt på hemförsäkringen. Därutöver tillkommer en obligatorisk serviceavgift om 2 430 kr/mån. Det finns lediga p-platser tillgängliga för 375 kr/mån. Visningen börjar med samling i foajén kl. 13.00 för att gemensamt gå till lägenheten och sedan blir det rundvandring i de gemensamma lokalerna för den som vill. Varmt välkommen på visning, välkommen hem!

Uppsala / Flogsta
Flogstavägen 5 C
Final price: 1 250 000 kr
Enclosed: 76,3 kvm
Community fee: 5 720 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 3 av 5 (Hiss finns)
Sold: 2016-09-12
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Flogstavägen