Flogstavägen 5 E

Flogstavägen 5 E

Slutpris

995 000 kr


Ekeby— Uppsala

Flogstavägen 5 E


Slutpris
995 000 kr

Ekeby— Uppsala

Fin 2,5:a i populära Brf Ekeby Hus - Inglasad balkong mot innergården

Varmt välkomna till en mycket trevlig 2,5:a i det populära seniorboendet Ekeby Hus, för 55+.

Här bor ni med ett utmärkt läge i området, med sol på den inglasade balkongen från förmiddagen och hela eftermiddagen samt fin utsikt över trädgården. Lägenheten är i gott skick med ljusa tapeter på alla väggar, vitmålade tak och parkett samt plastmatta på golven. I det ljusa köket finns matplats intill fönster ut mot innergården, köket har renoverats med nya vita skåpluckor, ny kombinerad kyl och frys samt ny spis/ugn. Badrummet erbjuder såväl dusch och badkar som tvättmaskin, badrummet har renoverats med ny dusch (kran och ledningar), ny toalett, nytt tvättställ samt ny tvättmaskin.

I månadsavgiften om 4 979 kr ingår värme, vatten, kabel-TV, vindsförråd samt tilläggsförsäkring för bostadsrätt på hemförsäkringen. Därutöver tillkommer en obligatorisk serviceavgift. Serviceavgiften är ett obligatoriskt tillägg på 2 336 kr/månad, det är även obligatoriskt att köpa matkuponger för minst 6 615 kr/år, 189 kuponger, dvs 35:-/måltid. Det går att köpa flera kuponger under året för den som önskar. Det finns lediga p-platser tillgängliga för 125 kr/mån.

Ekeby Hus är en förening helt anpassad efter och för medlemmarnas egna önskemål i fråga om service, trygghet, integritet och komfort. Här finns en högt uppskattad restaurang som serverar middag en gång per dag, sex dagar i veckan, och som förutom att den är känd för sin goda mat även öppnar upp för möjligheten till socialt umgänge. I fastigheten finns sjuksköterska för provtagning och rådgivning samt sjukgymnast. Frisör och fotvård finns i huset till subventionerade priser. I trädgården och gemensamhetslokalerna träffas man för diverse aktiviteter såsom bridge, boulespel, gymnastik, föredrag, studiecirklar, musiklyssning och mycket mera.

Visningarna börjar med samling i foajén kl. 13.00 för rundvandring i de gemensamma lokalerna, för att sedan gå vidare till lägenheten.

Välkommen på visning, välkommen hem!


Boarea
63 kvm
Avgift
4 979 kr/mån
Rum
2,5 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2016-10-13

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.