Search Menu
Bostaden är såld

Uppsala - Bärby / Funbo vargspåret 4a

Modern enplansvilla i lantligt läge 10 minuter från Uppsala!

Välkommen till en toppmodern enplansvilla i vinkel med ryggåstak. Fasaden av stenputs har vitmålats och bryts av med snygga betongpannor i grått. Huset á 136 kvm rymmer 4 sovrum, 2 badrum, 2 entréer, tvättstuga samt stort kök och vardagsrum i öppen planlösning. Här möts ni av ett välplanerat och gediget hus med högt i tak och fina materialval såsom HTH-kök, marmorgolv, stora fina fönster etcetera. Det är ett genomgående rymligt hus med stora rum och en takhöjd på 2,60 m och vardagsrummet som har öppet till nock mäter upp till 3,60 m. På sommaren kan ni förlänga vardagsrummet genom att öppna upp den stora glasskjutdörren ut mot altanen, här njuter ni av solen från förmiddag till sen kväll i insynsskyddat läge. Som om inte altanens sydvästläge vore nog så kan ni sitta och blicka ut över ängar och åkrar, att se ett och annat rådjur är inte omöjligt. På husets framsida kan ni avnjuta frukost i morgonsolen på stenplattorna. Varmisolerat garage på 26 kvm med elektronisk garageport som öppnas med fjärrkontroll. Garaget är inrett med värme, laminatgolv, vitmålade väggar och vitmålat tak. Den 1 492 kvm stora tomten har planerats med gräsmatta, grusad garageuppfart och stenplattor. Här finns gott om plats för egna odlingar och planteringar, det finns även utrymme för bus och lek. På andra sidan vägen från huset finns även en fotbollsplan. Skyddat Köp innebär att huset är besiktigat och försäkrat, se bifogat besiktningsprotokoll och elinstallationskontroll. Varmt välkomna på visning!

Uppsala / Bärby
Funbo vargspåret 4a
Final price: 4 900 000 kr
Enclosed: 136 kvm
Running costs: 22 769 kr/år
Plotarea: 1492 kvm
Rooms: 5 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-05-12
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Uppsala / Funbo Vargspåret
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.