Search Menu
Bostaden är såld

Uppsala - Luthagen / Geijersgatan 46 A

Härligt boende högst upp med balkong i fritt läge!

Väldisponerad och ljus 1:a i hus som byggdes 1939. Här finner ni ett boende med högt och fritt läge utan insyn ett stenkast från Ekonomikum och med närhet till City. Hela lägenheten är ljus och inbjudande, hall med rymlig garderob och bra plats för extra förvaring. Stamrenoverat och kaklat badrum med badkar. Kök med bra arbetsytor och matplats i anslutning, härligt ljus genom takfönster. Rum med plats för soffan, sängen och arbetshörnan. I anslutning till rummet finner ni lägenhetens balkong som har ett högt och fritt läge med utsikt mot grönska och domkyrkans torn. Attraktivt och omtyckt läge i härliga Luthagen med allt man kan önska runt knuten. Här finner ni restauranger, parker och småbutiker samt bra möjlighet till motion genom närhet till Stabbyskogen. City, Centralstationen och Universitetets institutioner når ni snabbt med en rask promenad eller cykeltur. Varmt välkomna på visning av Geijersgatan 46A!

Uppsala / Luthagen
Geijersgatan 46 A
Final price: 2 100 000 kr
Enclosed: 34 kvm
Community fee: 2 077 kr/mån
Rooms: 1 rum
Floor: 4 av 4 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-08-11
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Geijersgatan