Search Menu
Bostaden är såld

Uppsala - Luthagen / Geijersgatan 27 F

Fantastiskt läge i Luthagen, 3 rok, gavel, 2,5 tr

Med ett fantastiskt läge, 2,5 tr och med fri utsikt mot park, ligger denna mycket väldisponerade gavel-3:a om 62,5 kvm med fönster i tre väderstreck. Hall med ekparkettgolv, vita tapeter och nisch för kläder. Kök helrenoverat under 2015 med hårdvaxaoljade ekplanksgolv, vit skåpinredning från Elektrolux Home, fullständig maskinell utrustning och väggfast frukostbord. 2 sovrum i olika storlek varav det ena med 5 garderobsenheter, ekparkett och ljusa färger. Härligt vardagsrum med fönster i två väderstreck, parkettgolv och utgång till sydvästvänd balkong med helt fri utsikt mot park och hel himmel. Badrum med kakel och klinker, dusch, tvättmaskin, fönster, wc och handfat med kommod. En lägenhet i allra bästa skick som bör upplevas på plats! Välkomna på visning!

Uppsala / Luthagen
Geijersgatan 27 F
Final price: 2 710 000 kr
Enclosed: 62,5 kvm
Community fee: 3 744 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 3 av 3 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-05-15
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Uppsala / Geijersgatan