Search Menu
Bostaden är såld

Uppsala - Norra Luthagen / Gimogatan 11 B

Välkommen till en modern, rymlig och nyproducerad 1:a i Norra Luthagen. Lägenheten har en stor härlig balkong på 8 kvm mot innergården. Bekvämt boende med hiss från markplan där hissen även går hela vägen ner till källarplanet. Ljust och fint badrum med grått klinkergolv samt vitkaklade väggar. Både tvättmaskin och torktumlare från Electrolux ingår. Genomgående hög standard med kök och badrumsmöbler från Vedum, induktionshäll och inbyggnads ugn samt micro i överskåp. Genomgående ekparkett i hela lägenheten utom i hall där det ligger ett snyggt ljusgrått klinkergolv samt vitmålade väggar. Här bor du med promenadavstånd till Uppsala centrum, Fyrishov, Fyrisån och fina strövområden i Stabbyskogen. Det är en levande stadsdel med väl fungerande kommunikationer och en blandning av bostäder, parker, affärer och restauranger. I området finns bland annat gym, förskola, kvarterstorget Mimmi Ekholms plats med mataffär, apotek och café. Parkeringsplats finns ledigt i dagsläget (2016-04-26). Möjlighet till ett snabbt tillträde redan från början av juni, dock inget krav utan säljarna är flexibla för andra önskemål av tillträde med. Välkommen att kontakta mäklaren Johan Eriksson 070-687 50 20 på Mäklarhuset för mer information om lägenheten. Lägenheten blir klar i början på juni, därför kan inga fysiska visningar av lägenheten göras än.

Uppsala / Norra Luthagen
Gimogatan 11 B
Final price: 1 750 000 kr
Enclosed: 37,5 kvm
Community fee: 2 344 kr/mån
Rooms: 1 rum
Floor: 2/6
Sold: 2016-05-25
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Uppsala / Gimogatan