Search Menu
Bostaden är såld

Uppsala / Gröna Gatan 25C

Inglasad balkong i söderläge

Välkommen till denna välplanerade 3:a med stor inglasad balkong i söderläge mot föreningens vackra innergård. Rymligt kök med ny diskmaskin och spis från 2015 samt fläktkåpa, kyl och frys i rostfritt. I köket finns bra förvaring, stor arbetsyta samt utrymme för stort matbord. Två sovrum med fräscha ytskikt samt bra garderobslösningar. Väl tilltaget vardagsrum med utgång till balkongen. Stamrenoverat badrum med tvättmaskin. I hallen finns ytterligare garderob med skjutdörrar och till lägenheten hör ett källarförråd samt ett matkällarförråd. Stabil förening som nyligen förvärvat byggnaden Liljehallen som i dagsläget hyrs ut och genererar omfattande hyresintäkt/år. Föreningens medlemmar har även möjlighet att disponera bastu/relax-avdelning. Inom gångavstånd finns Gränby Centrum som erbjuder all tänkbar service. Bra busskommunikationer samt cykelavstånd till Uppsalas stadskärna. E4:ans på- och avfarter nås snabbt och smidigt, perfekt för den som pendlar. Välkommen hem!

Uppsala
Gröna Gatan 25C
Final price: 1 895 000 kr
Enclosed: 75,5 kvm
Community fee: 4 070 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 2 av 4 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-05-31
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Uppsala / Gröna Gatan