Search Menu
Bostaden är såld

UPPSALA - Ulleråker / Gustaf Kjellbergs Väg 1B

Stor 2:a i markplan med fantastisk uteplats i bästa solläge

Välkommen till en stilren och välplanerad lägenhet i fastighet byggd 2006. En tvåa på gaveln i markplan med fantastisk uteplats i vinkel med soligt söder- och västerläge. Lägenheten är i gott skick och erbjuder klinker i hall och duschrum samt ekparkett i övriga rummen. Här möts ni av en välkomnande hall med stor skjutdörrsgarderob till avhängning och förvaring. Smakfullt kök med gott om förvaring och öppen planlösning mot vardagsrummet, stort vardagsrum med utgång till uteplatsen. Rymligt sovrum med garderobsvägg samt helkaklat duschrum med bland annat dusch och tvättmaskin. Bo i en välskött förening där värme, vatten, kabel-tv, bostadsrättstillägg och förråd ingår i månadsavgiften. I föreningens gemensamma utrymmen finns cykelförråd, hobbyrum, övernattningsrum (2 st á 200 kr/natt), barnvagnsförråd, motionsrum och tvättstuga. Missa inte den härliga och grönskande innergården på sommaren med utemöbler, grillmöjligheter och välordnad lekplats. I Ulleråker bor ni i en bostadsrättsförening som erbjuder närhet till lummiga strövområden på Kronåsen och längs promenadstråket vid Fyrisån. Här bor ni på bekvämt avstånd till centrum med 15 minuters cykelväg och goda kommunikationer med stadstrafiken. Varmt välkomna!

UPPSALA / Ulleråker
Gustaf Kjellbergs Väg 1B
Final price: 2 200 000 kr
Enclosed: 63 kvm
Community fee: 3 953 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 1 av 4 (Hiss finns)
Sold: 2016-07-15
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / UPPSALA / Gustaf Kjellbergs Väg