Search Menu
Bostaden är såld

Uppsala - Ulleråker / Gustaf Kjellbergs väg 10

Fin och välplanerad 3:a i natursköna Ulleråker

Välkommen till denna 3:a om 63 kvm med stor balkong under tak i söderläge. Här bor ni högst upp i huset på fjärde våningen med tillgång till hiss från markplan. Från vardagsrummet kan ni gå ut på balkongen om ca 5 kvm och njuta av sol hela dagen och eftermiddagen eller nyttja den fina och gröna innergården med sittplatser, lekplats och pingisbord. Till lägenheten hör en parkeringsplats i kallgarage med elplint mot en obligatorisk kostnad av 200 kr/mån. Lägenheten, i gott skick, erbjuder genomgående ljusmålade väggar, ekparkett och klinkergolv. Det är en stor och trevlig lägenhet med mycket ljus och Ni välkomnas av hallen som erbjuder klädavhängning och den inre hallen som öppnar upp mot vardagsrummet. Förutom två sovrum och stora sällskapsutrymmen, i kök och vardagsrum, finns ett badrum med badkar och tvättmaskin. Flytta till en trevlig och ekonomiskt stabil förening där värme, vatten, bredband, kabel-tv (grundutbud) och förråd ingår i månadsavgiften. Föreningen har flera tvättstugor varav en av dessa är belägen i samma trappuppgång som lägenheten. Andra gemensamhetsutrymmen som finns är innergårdarna mellan husen, sophus, gemensamhetslokal, övernattningsrum, relax med dusch och bastu samt tre låsta cykelförråd på gården. Bo i Brf Lindparken och bli granne med naturen. I Ulleråker finns flera förskolor, en lågstadieskola samt två gymnasieskolor. I området finns också pizzeria/närlivsbutik. Här bor ni nära naturen med kort avstånd till city.

Uppsala / Ulleråker
Gustaf Kjellbergs väg 10
Final price: 2 000 000 kr
Enclosed: 63 kvm
Community fee: 4 780 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 4 av 4 (Hiss finns)
Sold: 2016-08-31
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Gustaf Kjellbergs Väg