Gustaf Kjellbergs väg 10

Gustaf Kjellbergs väg 10

Slutpris

2 000 000 kr


Ulleråker— Uppsala

Gustaf Kjellbergs väg 10


Slutpris
2 000 000 kr

Ulleråker— Uppsala

Fin och välplanerad 3:a i natursköna Ulleråker

Välkommen till denna 3:a om 63 kvm med stor balkong under tak i söderläge. Här bor ni högst upp i huset på fjärde våningen med tillgång till hiss från markplan. Från vardagsrummet kan ni gå ut på balkongen om ca 5 kvm och njuta av sol hela dagen och eftermiddagen eller nyttja den fina och gröna innergården med sittplatser, lekplats och pingisbord. Till lägenheten hör en parkeringsplats i kallgarage med elplint mot en obligatorisk kostnad av 200 kr/mån.

Lägenheten, i gott skick, erbjuder genomgående ljusmålade väggar, ekparkett och klinkergolv. Det är en stor och trevlig lägenhet med mycket ljus och Ni välkomnas av hallen som erbjuder klädavhängning och den inre hallen som öppnar upp mot vardagsrummet. Förutom två sovrum och stora sällskapsutrymmen, i kök och vardagsrum, finns ett badrum med badkar och tvättmaskin.

Flytta till en trevlig och ekonomiskt stabil förening där värme, vatten, bredband, kabel-tv (grundutbud) och förråd ingår i månadsavgiften. Föreningen har flera tvättstugor varav en av dessa är belägen i samma trappuppgång som lägenheten. Andra gemensamhetsutrymmen som finns är innergårdarna mellan husen, sophus, gemensamhetslokal, övernattningsrum, relax med dusch och bastu samt tre låsta cykelförråd på gården.

Bo i Brf Lindparken och bli granne med naturen. I Ulleråker finns flera förskolor, en lågstadieskola samt två gymnasieskolor. I området finns också pizzeria/närlivsbutik. Här bor ni nära naturen med kort avstånd till city.


Boarea
63 kvm
Avgift
4 780 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2016-08-31

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.