Search Menu
Bostaden är såld

Uppsala - Luthagen/Stabby / Hällbygatan 24

Eldstad, fönster i 3 vädersträck samt möjlig uthyrningsdel

Välkommen till denna trevliga 4:a belägen endast ½-trappa upp i huset. Här finns möjlighet att dela av och göra en uthyrningsdel. Lägenheten har fönster i tre vädersträck som ger gott ljusinsläpp i alla rum. I vardagsrummet finns panoramafönster samt fungerande eldstad som sätter guldkant på boendet. I det stora sovrummet finns garderobsvägg samt utgång till den trevliga balkongen. Helkaklat och stamrenoverat badrum utrustat med badkar. i Köket finns de charmiga äldre skåpen och luckorna bevarade. Bortsett från kök och badrum ligger en snygg parkett genomgående i alla rum. Populärt och lugnt område endast ett stenkast från Mimmi Ekholms Plats med service som bland annat mataffär, gym, apotek,restauranger och café. Inom gångavstånd hittar ni Stabbyskogens elljusspår samt flera skolor och förskolor. Cykelavstånd samt goda bussförbindelser till stadskärnan. Trevlig förening som 2012 utfört stambyte samt inte har några större renoveringar planerade. Möjligt med snabb inflyttning. Välkommen hem!

Uppsala / Luthagen/Stabby
Hällbygatan 24
Final price: 2 850 000 kr
Enclosed: 90 kvm
Community fee: 4 800 kr/mån
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Floor: 1 av 2 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-05-26
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Uppsala / Hällbygatan