Search Menu
Bostaden är såld

Uppsala - Stabby/Luthagen / Hällbygatan 34 B

Välplanerad 3:a med balkong mot härlig innergård

Välkommen till en välplanerad 3:a bekvämt belägen på andra våningen utan insyn. Här erbjuds en fantastisk utsikt över den härliga och lummiga innergården med bland annat lekplatser, grillplats, flaggstång, träd, planteringar och kolonilotter. Lägenhetens 77 kvm, med två ingångar som med fördel kan göras om till en uthyrningsdel, har genomgående ljusa ytskikt och fin ekparkett på alla golv. Planlösning enligt följande: möblerbar hall med avhängningsmöjligheter och förvaring, två rymliga sovrum varav ett större med intilliggande wc, ljust och stilrent kök med matplats, badrum med badkar och förberett för tvättmaskin samt ett rymligt vardagsrum med utgång till balkong i söderläge. Flytta till en populär och ekonomiskt stabil förening där värme, vatten, bredband, kabel-tv och förråd ingår i månadsavgiften. Det ingår även bostadsrättstillägg som är ett komplement till hemförsäkringen (ersätter alltså inte denna). Bostadsrättsföreningen är belägen i en trevlig del av Luthagen där de stora lummiga innergårdarna har bevarats. Här kan man njuta av lugnet eller påta i sitt lilla trädgårdsland (kolonilott). Gott om rofyllda sittplatser och lekplatser för de minsta. Här kan man bo bekvämt med närhet till all tänkbar service, fina promenadstråk och naturen runt knuten. Välkommen på visning, välkommen hem!

Uppsala / Stabby/Luthagen
Hällbygatan 34 B
Final price: 2 500 000 kr
Enclosed: 77 kvm
Community fee: 3 882 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 2 av 4 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-08-18
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Hällbygatan