Search Menu
Bostaden är såld

Uppsala - Nåntuna- Lugnet / Hästskovägen 7

Tomt med fritidshus i Uppsalas egna idyll, Lugnet! Möjlighet att uppföra nyproducerad villa!

Med ett av områdets trevligaste lägen bjuder denna hörntomt intill skogen möjlighet till att uppföra en nyproducerad villa. Ingen husleverantör är knuten till tomten. Idag finns ett trevligt fritidshus på tomten som inrymmer kök, vardagsrum med kamin, två sovrum samt badrum. Utöver fritidshuset finns en friliggande isolerad friggebod om ca. 15 kvm. Intill fritidshuset ligger även ett garage. Kommunalt vatten och avlopp. I Nåntuna-Lugnet finns nu möjlighet att förvärva en vacker och uppvuxen naturtomt med flera fruktträd, blåbär, lingon och blomsterrabatter med perenner. Ett par hundra meter från tomten ligger Fyrisån som mynnar ut vid Ekoln och här finns båtbrygga. Ytterligare ett stenkast bort ligger Graneberg och Vårdsätraviken. I området Lunsen finns härliga strövområden i skogen. Här finns flera förskolor samt skolor inom bekvämt avstånd. Mataffärer finns i närheten såväl i Sunnersta som i Sävja.

Uppsala / Nåntuna- Lugnet
Hästskovägen 7
Final price: 2 075 000 kr
Enclosed: 35 kvm
Plotarea: 1601 kvm
Sold: 2016-06-29
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Hästskovägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.