Sök Meny
Såld

Uppsala - Fålhagen / Hjalmar Brantingsgatan 27

3,5:a i populära Fålhagen med öppen spis och balkong

Välkommen till en ljus och mycket hemtrevlig 3,5:a i attraktivt gavelläge. Här erbjuds vackra burspråk, en fungerande öppen spis och balkong i söderläge. Planlösningen fördelar sig på ett inbjudande vardagsrum med öppen spis och en hall med bra förvaringsutrymmen. Vidare erbjuds två sovrum med utgång till balkong från det större sovrummet, ett fräscht badrum samt ett ljust och tilltalande kök med matplats. Attraktivt läge med gångavstånd till City, Centralstationen och Vaksala torg. I närheten finns även gym, restauranger, Willys samt affärshuset Kvarnen med mataffär, apotek och systembolag. Som medlem har man tillgång till den trivsamma och lummiga innergården med gemensamma trädgårdsmöbler och lekplatser. I föreningen finns även tvättstuga, cykelrum, barnvagnsförråd och hobbyrum. Till lägenheten hör två förråd och en ny medlem har goda möjligheter till bilplats. I månadsavgiften ingår: värme, vatten, kabel-TV, bredband, IP telefoni. Välmående förening utan några planerade avgiftshöjningar. . Välkomna på visning!

Uppsala / Fålhagen
Hjalmar Brantingsgatan 27
Slutpris: 3 400 000 kr
Boarea: 73,8 kvm
Avgift: 3 770 kr/mån
Rum: 3,5 rum, varav 2 sovrum
Våning: 3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld: 2016-11-01
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Hjalmar Brantingsgatan

Andra liknande sålda bostäder

 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide
  Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide

  Från lånelöfte till kontraktsskrivning. Här är allt du behöver veta inför köpet av en bostadsrätt.