Search Menu
Bostaden är såld

Uppsala - Höganäs / Höganäsgatan 2 B

Sekelskiftespärla i Höganäs

Välkommen till denna ljusa sekelskifteslägenhet i vackra Höganäs som ligger bekvämt belägen i markplan. Lägenheten har generös takhöjd, höga golvsocklar och stora fönster som ger maximalt med ljusinsläpp. Lägenheten erbjuder ett stort trivsamt kök med matplats för många middagsgäster och fönster mot innergården, ett rymligt härligt rum med ljusinsläpp från två stora fönster med vacker grönska utanför. Här finns plats för både soffa, säng och arbetshörna. Den generösa takhöjden gör att rummet upplevs betydligt större.Badrummet är nyrenoverat med vitt kakel och klinkergolv i träimitation med golvvärme. Utanför huset kan du njuta av den mysiga gårdsmiljön med träd, buskar och gamla uthus där bland annat tvättstugan finns. Perfekt läge med endast 10 minuters promenad till Resecentrum, city och Kvarnen med all tänkbar service. Varmt välkommen på visning!

Uppsala / Höganäs
Höganäsgatan 2 B
Final price: 2 050 000 kr
Enclosed: 53 kvm
Community fee: 3 120 kr/mån
Rooms: 1 rum
Floor: 1 av 4 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-06-22
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Höganäsgatan