Search Menu
Bostaden är såld

Uppsala - Husbyborg / Husbyborg Enebacken 18

Fritidshus med fantastisk tomt i utkanten av stan

Välkommen till Husbyborg Enebacken 18! En fantastisk fastighet á 1 507 kvm där ni erbjuds en välskött trädgård blandat med uppvuxen naturtomt och vacker utsikt. Innanför den pittoreska grinden möter ni den första delen av tomten med gräsmatta, fruktträd och rabatter som även ger plats för odlingar, bus och lek. Från den första delen av gården kan ni välja att ta trappan eller någon av de två stigar som leder upp till stugan via redskapsbod, litet förråd och utedass. Här kan ni koppla av från stadens puls med endast 15 minuters promenadavstånd till Luthagen. Den lilla stugan på höjden med spröjsade fönster är 45 kvm stor och fördelas enligt följande: hall med avhängning, kök med matplats och vedspis, vardagsrum med fönster i två väderstreck och en öppen spis samt ett mindre sovrum. Stora delar av stugans 40-talscharm finns bevarad och sedan senaste förvärvet -94 har inte några renoveringar skett. Här finns enskilt sommarvatten i grävd brunn som delas med en annan fastighet (ej varmvatten då varmvattenberedare saknas). Uppvärmning sker via elradiatorer, vedspis och öppen spis. Detta är ett dödsbo och fastigheten försäljes med friskrivningsklausul.

Uppsala / Husbyborg
Husbyborg Enebacken 18
Final price: 2 200 000 kr
Enclosed: 45 kvm
Running costs: 1 000 kr/år
Plotarea: 1507 kvm
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Sold: 2016-06-02
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Uppsala / Husbyborg Enebacken
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.