Husbyborg Enebacken 18

Husbyborg Enebacken 18

Slutpris

2 200 000 kr


Husbyborg— Uppsala

Husbyborg Enebacken 18


Slutpris
2 200 000 kr

Husbyborg— Uppsala

Fritidshus med fantastisk tomt i utkanten av stan

Välkommen till Husbyborg Enebacken 18! En fantastisk fastighet á 1 507 kvm där ni erbjuds en välskött trädgård blandat med uppvuxen naturtomt och vacker utsikt. Innanför den pittoreska grinden möter ni den första delen av tomten med gräsmatta, fruktträd och rabatter som även ger plats för odlingar, bus och lek. Från den första delen av gården kan ni välja att ta trappan eller någon av de två stigar som leder upp till stugan via redskapsbod, litet förråd och utedass. Här kan ni koppla av från stadens puls med endast 15 minuters promenadavstånd till Luthagen.

Den lilla stugan på höjden med spröjsade fönster är 45 kvm stor och fördelas enligt följande: hall med avhängning, kök med matplats och vedspis, vardagsrum med fönster i två väderstreck och en öppen spis samt ett mindre sovrum. Stora delar av stugans 40-talscharm finns bevarad och sedan senaste förvärvet -94 har inte några renoveringar skett. Här finns enskilt sommarvatten i grävd brunn som delas med en annan fastighet (ej varmvatten då varmvattenberedare saknas). Uppvärmning sker via elradiatorer, vedspis och öppen spis.

Detta är ett dödsbo och fastigheten försäljes med friskrivningsklausul.


Boarea
45 kvm
Driftkostnad
1 000 kr/år
Tomtarea
1 507 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2016-06-02

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.