Search Menu
Visningar
 • Lördag 1 oktober 12:00-13:00

  Öppen visning / Visning i visningslägenheten på Östra Ågatan 95!

Boka visning
Uppsala / Kungsängen
Industrigatan 27
Price: Kalkyl 5 950 000 kr
Enclosed: 94 kvm
Community fee: 4 507 kr/mån
Rooms: 3 rum och kök.
Floor: 6

Nyproduktion / Uppsala - Kungsängen / Industrigatan 27

Välkommen till denna nyproducerade 3:a med både terrass och balkong i olika väderstreck högst upp i fastigheten. Inredningen är utöver det vanliga och extra många genomtänkta detaljer både i lägenheterna och huset gör det här till ett en ny adress för dig som kräver mer av ditt boende. Utanför finns Fyrisåns kajpromenad och Uppsalas absoluta stadskärna inom bekvämt promenadavstånd. Du som bor här får tillgång till övernattningslägenhet, gemensam bastu och en liten cykelverkstad. Under huset finns ett parkeringsgarage som du når med hiss. Och på taket solceller som bidrar till husets elförsörjning. På gården placeras ett inglasat uterum som förlänger den varma säsongen och kanske ett och annat konstverk.

Description
 • Description
  Hall Entréhall med tåligt klinkergolv innanför dörren, tre kulörer (svart, grå eller vit) finns att välja utan extra kostnad. I övriga lägenheten läggs ett parkettgolv från Kährs - välj mellan ek eller vitpigmenterad ek. Förvaring i en skjutdörrsgarderob från Elfa med inredning och inbyggd LED-belysning, skjutdörrar i kristallvitt glas som standard. Badrum Badrum med klinkergolv med komfortgolvvärme (el), och kaklade väggar. Vägghängd toalettstol, tvättställ med kommod från Vedum och spegelskåp med eluttag och belysning. I den här lägenheten har du lyxen av att ha en egen bastu, detta kombineras med en duschhörna med glasdörrar. I badrummet finns också tvättmaskin och torktumlare, som placeras sida vid sida med en praktisk arbetsbänk och väggskåp ovanför. WC/Dusch WC/dusch med klinkergolv, välj mellan granitkeramik i tre kulörer (svart, grå eller vit). Väggarna kaklas med vita plattor i formatet 30x60 cm, här kan du välja mellan matt eller blankt utförande. Vägghängd toalettstol, tvättställ med kommod från Vedum och spegel med belysning. Duschväggar i glas. Vardagsrum/Kök Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Från vardagsrummet leder dubbeldörrar ut till terrassen om ca 22 kvm. Stilrent kök med helintegrerade kyl, frys och diskmaskin, som får samma luckor som köksskåpen. Hög standard med induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro som placeras i högskåp för en bra arbetshöjd. Samtliga vitvaror är från Husqvarna. Köksinredning från Vedum med fullutdragslådor med dämpning som standard, laminatbänkskiva med infälld diskho, spotlights som belysning under överskåp. Sovrum 1 Det större sovrummet är ca 16 kvm och har förvaring i både skjutdörrsgarderob och ett dressingroom. Båda har skjutdörrar i kristallvitt glas och inredning från Elfa. Sovrum 2 Sovrum om ca 11 kvm. Förvaring i skjutdörrsgarderob med dörrar i kristallvitt glas, belysning och inredning från Elfa. Sovrummet har utgång till balkongen som vetter mot gården.
Information about the property
Beskrivning
 • Enclosed
  94 kvm
 • Rooms
  3 rum
Byggnadssätt
 • Built
  2018-2019
Tomt/Uteplats
 • Uteplats
  Terrass ca 22 m² och balkong ca 14 m².
Bilplats/Övriga byggnader
 • Parkering
  110 garageplatser.
Economy
 • Vatten och avlopp
  196 kr/mån
 • Hushållsström
  392 kr/mån
 • Sammanlagd driftskostnad
  588 kr/mån
 • Tenure
  Bostadsrätt
 • Andel i förening
  0,718384 %
 • Andel av årsavg.
  0,718384 %
 • Included in the community fee
  I avgiften ingår värme och kallvatten
Föreningen
 • Benämning
  HSB Brf 402 Hamnen. I föreningen finns 158 lägenheter och 7 lokaler.
 • Allmänt
  Uppgifterna i objektsbeskrivningen är preliminära och kan komma att ändras. Avgiften för triple play (bredband, grundutbud TV och ip-telefoni) om cirka 212 kr/mån tillkommer och är obligatorisk. Kostnad för varmvatten och hushållsel tillkommer efter förbrukning. Driftkostnaden är beräknad på schablonmässiga värden.
 • Economy
  Det finns inga beslutade avgiftsförändringar. Se kostnadskalkylen för årliga rekommendationer kring månadsavgiften.
 • Övrigt
  Du som flyttar in i brf Hamnen har tillgång till övernattningslägenhet, gemensam bastu och en liten cykelverkstad.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

1 frågor & Svar
 • Fråga ställd av Daniel den 31 maj
  Hej! Försökte hitta när huset byggs och de är inflyttning men kan inte hitta de? Vänliga hälsningar Daniel
  Svar från Mikael Ljungberg
  Hej! Vid Fyrisån, östra Ågatan. Inflyttning 18/19. Med vänlig hälsning, Mikael Ljungberg
Contact real estate agent

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ask question godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn