Jumkilsgatan 14 B

Jumkilsgatan 14 B

Slutpris

2 655 000 kr


Luthagen— Uppsala

Jumkilsgatan 14 B


Slutpris
2 655 000 kr

Luthagen— Uppsala

Välplanerad 3:a med balkong och låg avgift!

I hjärtat av Luthagen intill lugna villakvarter finner ni denna välplanerade 3:a med balkong och låg avgift. Lägenheten är belägen högst upp i fastigheten med fin utsikt utan insyn och erbjuder en välkomnande hall med plats för avhängning och förvaring, två sovrum med gott om förvaring varav det ena med utgång till balkong med förmiddagssol, helkaklat badrum med dusch, golvvärme och förberett för tvättmaskin, rymligt vardagsrum med stort fönsterparti som ger gott om ljusinsläpp samt praktiskt kök med matplats. Lägenheten är i bra skick med lite av 50-talscharmen bevarad såsom vackra trägolv och marmorblombrädor.

Här bor ni i en stabil förening med god ekonomi och låga månadsavgifter där värme vatten och kabel-tv ingår. Till lägenheten hör också ett källarförråd och ett matkällarförråd. Tvättstuga, cykel-och barnvagnsförråd är bekvämt beläget i trapphusets källare.

Luthagen är en omtyckt stadsdel med närhet till det mesta. Ett stenkast från bostaden finns livsmedelsbutiker, restauranger, skolor och förskolor. Några minuters promenad bort finns citykärnan med all tänkbar service. Vill man ha fin natur, strövområden och löpspår finns Stabbyskogen lättillgängligt men även parker och lekparker. Bostaden är belägen i en mycket trevlig och lugn del av Luthagen med både villakvarter och låga flerbostadshus som granne.

Varmt välkommen hem!


Boarea
71 kvm
Avgift
2 902 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2016-11-10

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.