Search Menu
Bostaden är såld

Uppsala - Salabacke / Källparksgatan 19

55+boende i stabil bostadstättsförening

Välkommen till ett unikt och modernt boende i en stabil förening för 55+ där varje bostad dessutom har möjlighet att hyra en bilplats. Lägenheten har en trivsam öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där du också har tillgång till den inglasade balkongen där du kan sitta och njuta av såväl höst som vår och sommar. Här har du också ett mycket insynsskyddat läge mot den lummiga och trevliga Källparken. Föreningen erbjuder ett rikt socialt liv för den som så önskar. Här finns en gemensamhetslokal med kök på elfte våningen med en takterrass som erbjuder sittgrupper där du har milsvid utsikt, mot Domkyrkan, Slottet, Uppsala Konsert och Kongress, Vaksala kyrka m.m. Föreningen har också en gästlägenhet inrymmande rum med köksdel, badrum och sängplatser för 4 personer. Fastigheten byggdes 2011 och har genomgående hög standard. Föreningen är mycket välskött och har god ekonomi. Missa inte detta unika tillfälle! Välkommen på visning!

Uppsala / Salabacke
Källparksgatan 19
Final price: 2 600 000 kr
Enclosed: 67 kvm
Community fee: 3 666 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 3 av 11 (Hiss finns)
Sold: 2016-05-30
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Uppsala / Källparksgatan