Search Menu
Bostaden är såld

Uppsala - Kapellgärdet / Kapellgatan 3

Välkommen till en fantastiskt fin och ljus 3:a med välplanerade kvadratmeter, två balkonger och hiss från garageplan/källarplan. Lägenheten erbjuder genomgående ekparkett, klinkergolv i hall och ljusa färger. Väl inne i bostaden möts ni av en välkomnande entré med bra avhängningsmöjligheter, ett lättmöblerat vardagsrum med utgång till balkong som vetter mot gården, modernt kök med matplats för 6-8 personer. Härifrån når ni lägenhetens andra balkong som erbjuder sol i stort sett hela dagen. Vidare finns ett badrum med tvättmaskin och torktumlare, två sovrum i varierande storlekar med bra förvaringsmöjligheter varav ett med separat klädkammare. Föreningen har en stor fin grönskande och barnvänlig innergård. Alldeles intill huset finns en helt ny park med lekplats. I avgiften ingår dessutom bredband och IP-telefoni. Föreningen har även ett övernattningsrum som medlemmarnas gäster kan få hyra. I Kapellgärdet bor ni i ett lugnt och attraktivt område med promenadavstånd till City och Resecentrum samt Kvarnengallerian med all dess utbud. I närområdet finns ett flertal träningsanläggningar och det populära motionsspåret vid Röbo.

Uppsala / Kapellgärdet
Kapellgatan 3
Final price: 2 800 000 kr
Enclosed: 78,5 kvm
Community fee: 4 514 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 2 av 5 (Hiss finns)
Sold: 2016-07-07
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Kapellgatan