Search Menu
Bostaden är såld

Uppsala - Sommarro / Karlsrogatan 89 B

3:a på gaveln med balkong och öppen spis

Välkommen till en 3:a med gammal charm, originalkök bevarat samt öppen spis i vardagsrummet. Högt belägen på gaveln finner ni lägenheten i populära Sommarro med balkong mot lummig innergård. Här har ni närhet till natur i både Stadsskogen och Hågadalen samt cykelavstånd till city och många av Universitetens olika institutioner. Lägenheten fördelar sig på stor hall med gott om förvaring i 5 garderober, helklakat och stamrenoverat (-00) badrum, kök med matplats och originalskåp, två rymliga sovrum soch ett stort vardagsrum med öppen spis, burspråk samt balkong i söderläge. Här bor ni i förening med god ekonomi och väl omhändertagen fastighet med säkerhetsdörrar, 3-glasfönster, renoverade stammar, portkod etc. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och två förråd. Detta är ett dödsbo och lägenheten försäljes med friskrivningsklausul.

Uppsala / Sommarro
Karlsrogatan 89 B
Final price: 2 400 000 kr
Enclosed: 76,5 kvm
Community fee: 3 239 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 2 av 3 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-06-20
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Uppsala / Karlsrogatan