Kastanjegatan 5

Kastanjegatan 5

Slutpris

1 700 000 kr


Salabacke— Uppsala

Kastanjegatan 5


Slutpris
1 700 000 kr

Salabacke— Uppsala

Välplanerad 1:a i populära Salabacke!

Nu har ni chans att förvärva en trevlig och välplanerad bostadsrätt i populära Salabacke! Med ett optimalt geografiskt läge i stadsnära och uppskattad stadsdel finner ni denna trivsamma 1:a om ca 30,5 kvm belägen på andra våningen. Lägenheten genomsyras av ljusa färgval och håller en genomgående god standard och bra skick vilket bidrar till en trivsam boendemiljö.

Den yteffektiva och väldisponerade bostaden bjuder på en välkomnande hall med plats för klädavhägning och goda förvaringsmöjligheter, ett helkaklat badrum med tvättmaskin, ett funktionellt och praktiskt arbetskök samt ett rymligt vardagsrum med mycket ljusinsläpp och stor sovalkov.

På Kastanjegatan 5 bor ni bekvämt och billigt med en avgift om 1880 kr/mån där värme, vatten, kabel-tv och bredband ingår. Därtill bor ni i en välskött förening med god ekonomi och låg skuldsättning där flertalet stora renoveringar redan är genomförda. Lägenheten disponerar både ett matkällarförråd samt ett källarförråd.

Salabacke är ett mycket uppskattat och stadsnära bostadsområde ca två kilometer öster om Uppsalas citykärna. Här har ni nära till allt man behöver och i närhet till bostaden finner ni även grönområden som Källparken och Gränbyparken. Från bostaden har ni även promenadavstånd till såväl livsmedelsbutiker, flertalet restauranger samt övrig närservice. Söker ni ett större serviceutbud ligger ständigt växande Gränby centrum inom promenadavstånd endast ca 10 minuter från bostaden och till city och resecentrum cyklar ni på ca 10 minuter. För den som pendlar med bil finns även goda möjligheter till det då man från bostaden enkelt tar sig ut till E4:an. Detta är en bostad att trivas i.

Varmt välkomna!


Boarea
30.5 kvm
Avgift
1 880 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2016-10-10

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.