Search Menu
Bostaden är såld

Uppsala - Industristaden/Kungsängen / Kungsängsgatan 57 G

Fantastiskt uteplats med kvällssol

Välkommen till denna rymliga tvåa om hela 78 kvm med fantastisk uteplats där ni avnjuter kvällssol samt utsikt mot det vackra torget. Till lägenheten hör även en mindre uteplats belägen mot innergården med morgonsol. Öppen och social planlösning mellan det ljusa vardagsrummet och köket. Det fräscha köket är utrustat med bland annat diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd. Helkaklat badrum med duschväggar i tonat glas, handdukstork, golvvärme samt vägghängd toalett. I lägenheten finns två stora förrådsutrymmen varav det ena i dagsläget används som kontor. I sovrummet får ni utan problem plats med stor säng och här finns i dagsläget tre garderober. Stabil förening med god koll på ekonomin där föreningens medlemar har möjlighet att hyra garageplats samt extra förråd. Kungsängen/Industristaden är ett mycket populärt och expanderande område med närhet till Resecentrum, promenadstråken längs Fyrisån, stor mataffär, flera restauranger samt allt annat som Uppsalas stadskärna har att erbjuda. Välkommen hem!

Uppsala / Industristaden/Kungsängen
Kungsängsgatan 57 G
Final price: 2 500 000 kr
Enclosed: 78 kvm
Community fee: 4 078 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: BV av 7 (Hiss finns)
Sold: 2016-07-15
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Kungsängsgatan