Search Menu
Bostaden är såld

Uppsala - Kungsängen / Kungsängsgatan 57 C

Stor modern 2:a

I lugnt och centralt läge ligger denna ljusa och luftiga 2:a med två balkonger, hiss från markplan och garage. Bredband ingår i avgiften. Du möts av en rymlig hall med gott om plats för ytterkläder och skor, i anslutning finns dessutom en praktisk klädkammare. Stort och ljust vardagsrum med utgång till balkong i sydvästläge mot föreningens fina innergård. Snyggt kök med stor matplats samt utgång till balkong med morgonsol. Väl tilltaget sovrum samt helkaklat badrum med tvättmaskin. Lägenheten är anvisad ett rymligt förråd i källaren. Lediga garageplatser att hyra finns för närvarande. I attraktiva Kungsängen bor ni med kort promenadavstånd till gågatan och allt vad City kan erbjuda. Stationens södra entré ligger endast ett stenkast bort. Med den nya bron över Fyrisån är man i Stadsparken på bara några minuter. En stor livsmedelsbutik, Willys, finns någon minuts promenad från bostaden. Välkommen på visning!

Uppsala / Kungsängen
Kungsängsgatan 57 C
Final price: 2 465 000 kr
Enclosed: 72 kvm
Community fee: 3 799 kr/mån
Rooms: 2 rum
Floor: 3 av 7 (Hiss finns)
Sold: 2016-09-08
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Kungsängsgatan