Kungsgatan 52 D, 3 tr

Kungsgatan 52 D, 3 tr

Slutpris

2 315 000 kr


Centrum— Uppsala

Kungsgatan 52 D, 3 tr


Slutpris
2 315 000 kr

Centrum— Uppsala

Rymlig 2:a med ypperligt läge vid resecentrum, balkong & öppen spis

Välkommen till denna rymliga 2:a centralt belägen vid resecentrum med behov av lite omsorg. Lägenheten erbjuder en hall med plats för avhängning och inbyggd garderob, äldre kök med skafferi och utsikt mot tågstationen där ni kan se tågen rulla förbi, stort vardagsrum med vacker fiskbensparkett och utgång till balkong i sydväst med eftermiddags- och kvällssol, rymligt sovrum med förvaring i form av två inbyggda garderober och stort fönster mot gården samt badrum med wc och dusch. Lägenheten är i behov av renovering men kan bli en riktig pärla med lite kärlek då mycket av den äldre charmen från 30-talet finns kvar som till exempel vackra golv, högre takhöjd, öppen spis och glasdörrar.

I föreningen finns ett antal gemensamma utrymmen som får nyttjas, bland annat en takterrass med vacker vy över Uppsala, sällskapsrum och hobbyrum.

Här bor ni centralt vid resecentrum, perfekt för dig som pendlar och med direkt närhet till city med all tänkbar service, restauranger och nöjen.

Välkommen på visning, välkommen hem!


Boarea
66 kvm
Avgift
3 813 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2016-10-09

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.