Search Menu
Bostaden är såld

Uppsala - Luthagen / Kyrkogårdsgatan 16 C

Charmig 2:a med balkong i attraktivt läge på Kyrkogårdsgatan.

Här erbjuds ett hemtrevligt boende i ett mycket attraktivt läge på Kyrkogårdsgatan. Lägenheten har ett fint ljusinsläpp från fönster i två vädersträck, en härlig takhöjd och vackra trägolv. Planlösningen fördelar sig på en välkomnande hall, i anslutning till hallen ligger badrummet. Vidare erbjuds ett charmigt orginalkök med matplats, ett rymligt sovrum samt ett ljust vardagsrum med utgång till balkong mot den lummiga innergården. Stabil förening som har utfört de stora renoveringarna. I föreningen finns bastu, samlingsrum, pentry, övernattningsrum, hobbyrum, två cykelkällare samt en tvättstuga med torkrum. Det finns 10-12 små odlingslotter som alla kan anmäla intresse till i trädgården. Utemöblerna på gården är gemensamma. I avgiften ingår; värme, vatten och basutbud Bredbandsbolagets tv. Inga planerade avgiftsförändringar. Till lägenheten hör ett två förråd. Här bor ni i ett utmärkt läge med absolut närhet till universitet (Ekonomikum runt hörnet), nationer samt hela centrums breda utbud av caféer, restauranger och butiker inom ett bekvämt gångavstånd. Välkommen på visning!

Uppsala / Luthagen
Kyrkogårdsgatan 16 C
Final price: 2 290 000 kr
Enclosed: 60 kvm
Community fee: 3 248 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 1
Sold: 2016-06-23
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Kyrkogårdsgatan