Search Menu
Bostaden är såld

Uppsala - Salabacke / Lästmakargatan 12 A

Fönster i tre väderstreck, balkong samt öppen spis

Välkommen till denna ljusa och trevliga gavel-3:a bekvämt belägen en halv trappa upp i byggnaden. Fönster i tre väderstreck ger gott om ljusinsläpp i hela lägenheten. Stort vardagsrum med matsalsdel, öppen spis samt utgång till balkongen med härlig morgon- och förmiddagssol. Fräscht kök i lantlig stil med diskmaskin, spishäll, ugn samt kyl och frys i fullhöjd. Två rymliga sovrum varav det ena med klädkammare. Helkaklat och stamrenoverat badrum från 2004 med dusch, golvvärme samt uttag för tvättmaskin. Till lägenheten hör två källarförråd om totalt ca 6,5 m². Lummig innergård med grill- och lekplats, där hela familjen kan umgås och glädjas. Stabil och välskött förening som gjort många stora renoveringar och där bredband ingår i månadsavgiften. Lägenheten är belägen ett stenkast från Brantingstorg där det finns mataffär, apotek, frisör, förskola, bibliotek, bageri och härliga grönområden. Inom gångavstånd finns även Gränby Centrum som erbjuder all tänkbar service. Bra busskommunikationer samt cykelavstånd till Uppsalas stadskärna. E4:ans på- och avfarter nås snabbt och smidigt, perfekt för den som pendlar. Välkommen hem!

Uppsala / Salabacke
Lästmakargatan 12 A
Final price: 2 330 000 kr
Enclosed: 76,5 kvm
Community fee: 4 156 kr/mån
Rooms: 3 rum
Floor: 1
Sold: 2016-05-31
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Uppsala / Lästmakargatan