Search Menu
Bostaden är såld

Uppsala - Salabacke / Lästmakargatan 14 B

Charmig 1:a i Salabacke

Med ett optimalt läge i populära Salabacke finner ni denna charmiga 1:a belägen på andra våningen med mysig balkong i soligt sydostläge. Lägenheten fördelar sig enligt följande: En välkomnande hall med stor klädkammare som skänker er gott om möjligheter till förvaring, ett rymligt vardagsrum med burspråk och utgång till den trevliga balkongen, ett charmigt och funktionellt kök med originalinredning bevarad från 50-talet samt ett helkaklat badrum med wc, handfat och duschhörna. På Lästmakargatan 14 B bor ni i en stabil och välskött förening som gjort många stora renoveringar och där bredband ingår i månadsavgiften. Utöver detta hör även två stycken källarförråd till lägenheten. I Salabacke har ni nära till allt och i direkt närhet finner ni grönområdena Källparken och Gränbyparken. Närmaste livsmedelsaffär ligger vid Brantings torg som även har ett mycket populärt konditori. Söker ni ett större serviceutbud ligger ständigt växande Gränby centrum endast 5 minuter från bostaden och till city och resecentrum cyklar ni på ca 10 minuter. För den som pendlar med bil finns även goda möjligheter till det då man från bostaden enkelt tar sig ut till E4:an. Detta är en bostad att trivas i!

Uppsala / Salabacke
Lästmakargatan 14 B
Final price: 1 800 000 kr
Enclosed: 41 kvm
Community fee: 2 392 kr/mån
Rooms: 1 rum, varav 1 sovrum
Floor: 2 av 3 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-08-10
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Lästmakargatan