Lästmakargatan 2A

Lästmakargatan 2A

Slutpris

1 865 000 kr


Salabacke— Uppsala

Lästmakargatan 2A


Slutpris
1 865 000 kr

Salabacke— Uppsala

Charmig och välplanerad 2:a med balkong i soligt läge.

Välkommen till denna välplanerade och rymliga 2:a med bra läge i främre Salabacke. Här erbjuds en rymlig och möblerbar hall med plats för både avhängning, möbler och gott om förvaring i fyra inbyggda garderober, ett stort och härligt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsalsmöbler, balkong i sydvästläge som ger sol hela eftermiddagen, rymligt sovrum med utsikt mot lugn och lummig innergård, charmigt kök med originalinredning och separat matdel med plats för 4-6 personer samt ett helkaklat och stamrenoverat badrum med dusch och golvvärme.

Här bor ni i en stabil och välskött förening som är mycket omtyckt. Många av de stora renoveringarna är gjorda och bredband ingår i månadsavgiften. Till lägenheten hör också två källarförråd.

Salabacke är ett lugnt område med närhet till det mesta, såväl trevliga grönområden som service. På föreningens lummiga och välskötta gårdar finns plats för både avkoppling, lekplatser och grillning vid säsong. I närheten ligger också gröna och frodiga Källparken där det finns stora gräsytor, lekpark och amfiteater. Ett stenkast bort ligger Brantingstorg där det finns livsmedelsbutik, apotek, frisör, pizzeria och bageri mm. Vill man ha ett större serviceutbud finns Gränby centrum, som ständigt expanderar, bara några minuters promenad bort. Till centrum och resecentrum tar man sig på tio minuter med cykel. För den som pendlar med bil finns även goda möjligheter till det då man från bostaden enkelt tar sig ut till E4:an.

Välkommen hem!


Boarea
64.5 kvm
Avgift
3 430 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3
Såld
2016-09-26

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.