Lindsbergsgatan 5 C

Lindsbergsgatan 5 C

Slutpris

1 950 000 kr


Sommarro— Uppsala

Lindsbergsgatan 5 C


Slutpris
1 950 000 kr

Sommarro— Uppsala

Renoverad och välplanerad tvåa i populära Sommarro!

Med attraktivt läge i populära Sommarro finner ni denna trevliga 2:a belägen högst upp i huset med balkong i soligt söderläge. Lägenheten upplevs som ljus och trivsam och håller en hög standard genom påkostade renoveringar och genomgående fina ytskikt.

Den väldisponerade bostaden erbjuder en rymlig och välkomnande hall med gott om plats för klädavhängning, ett trevligt och insynsskyddat sovrum, ett ljust och funktionellt kök med stora arbetsytor, ett helkaklat badrum samt ett ljust och luftigt vardagsrum med utgång till den mysiga balkongen med bästa solläge.

På Lindsbergsgatan 5C bor ni i en välskött förening med god ekonomi och låg skuldsättning. Huset stamrenoverades 2004-2005 och utrustades med säkerhetsdörrar 2014. Under hösten kommer nya fönster att installeras. I månadsavgiften på 2 602 kr ingår såväl vatten och värme som kabel-tv och bredband.

Sommarro är den perfekta stadsdelen för den som uppskattar bekvämlighet i kombination med vacker natur. Här erbjuds ni ett utmärkt boende där stadens puls befinner sig i balans med naturen samtidigt som ni bor nära både Akademiska sjukhuset och flera av universitetets institutioner. Detta är ett område att trivas i.

Varmt välkomna!


Boarea
46 kvm
Avgift
2 602 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2016-07-15

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.