Search Menu
Bostaden är såld

Uppsala - Sommarro / Lindsbergsgatan 5 C

Renoverad och välplanerad tvåa i populära Sommarro!

Med attraktivt läge i populära Sommarro finner ni denna trevliga 2:a belägen högst upp i huset med balkong i soligt söderläge. Lägenheten upplevs som ljus och trivsam och håller en hög standard genom påkostade renoveringar och genomgående fina ytskikt. Den väldisponerade bostaden erbjuder en rymlig och välkomnande hall med gott om plats för klädavhängning, ett trevligt och insynsskyddat sovrum, ett ljust och funktionellt kök med stora arbetsytor, ett helkaklat badrum samt ett ljust och luftigt vardagsrum med utgång till den mysiga balkongen med bästa solläge. På Lindsbergsgatan 5C bor ni i en välskött förening med god ekonomi och låg skuldsättning. Huset stamrenoverades 2004-2005 och utrustades med säkerhetsdörrar 2014. Under hösten kommer nya fönster att installeras. I månadsavgiften på 2 602 kr ingår såväl vatten och värme som kabel-tv och bredband. Sommarro är den perfekta stadsdelen för den som uppskattar bekvämlighet i kombination med vacker natur. Här erbjuds ni ett utmärkt boende där stadens puls befinner sig i balans med naturen samtidigt som ni bor nära både Akademiska sjukhuset och flera av universitetets institutioner. Detta är ett område att trivas i. Varmt välkomna!

Uppsala / Sommarro
Lindsbergsgatan 5 C
Final price: 1 950 000 kr
Enclosed: 46 kvm
Community fee: 2 602 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 3 av 3 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-07-15
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Lindsbergsgatan