Luthagsesplanaden 15 D

Luthagsesplanaden 15 D

Slutpris

3 450 000 kr


Främre Luthagen— UPPSALA

Luthagsesplanaden 15 D


Slutpris
3 450 000 kr

Främre Luthagen— UPPSALA

Fin 4:a med balkong och öppen spis högst upp i huset!

I främre Luthagen finner ni denna rymliga och fina 4:a högst upp i hus med hiss. Balkong i högt fritt läge med eftermiddag/kvällssol. Fungerande öppen spis som bidrar till att höja mysfaktorn. Flexibel planlösning som gör det möjligt att anpassa antal sovrum efter behov, två eller 3 sovrum.
Populärt och lugnt område med flera parker och grönområden bland annat Vasaparken och Vindhemsparken som ligger ett stenkast bort. I närheten finns ICA-Luthagen, flera omtyckta restauranger och caféer.

Lägenheten har genomgående ekparkettgolv och vita väggar. Att den ligger högst upp i huset och får in ljus från två håll bidrar till att lägenheten upplevs som ljus och luftig. Hall med goda förvaringsmöjligheter, både garderober och klädkammare finns. Stort renoverat kök där matplatsens har fin utsikt över Domkyrkotornen. Matsal/sovrum i fil med vardagsrummet ger en otroligt härlig yta nu när det inte är någon vägg emellan. Möjlighet att sätta upp en vägg och på så sätt få ett tredje sovrum. Vardagsrummet har öppen spis samt utgång till balkongen. Badrum med kakel och klinker där även tvättmaskin finns installerad. Fin gäst-wc med kakel och klinker i smakfulla färgval. Två ljusa och rymliga sovrum. I föreningens finns bastu och ett rikligt utrustat gym.

Välkommen på visning!


Boarea
101 kvm
Avgift
5 103 kr/mån
Rum
4 rum
Våning
Vån 5/5 (Hiss finns)
Såld
2016-06-16

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.