Search Menu
Bostaden är såld

UPPSALA - Främre Luthagen / Luthagsesplanaden 15 D

Fin 4:a med balkong och öppen spis högst upp i huset!

I främre Luthagen finner ni denna rymliga och fina 4:a högst upp i hus med hiss. Balkong i högt fritt läge med eftermiddag/kvällssol. Fungerande öppen spis som bidrar till att höja mysfaktorn. Flexibel planlösning som gör det möjligt att anpassa antal sovrum efter behov, två eller 3 sovrum. Populärt och lugnt område med flera parker och grönområden bland annat Vasaparken och Vindhemsparken som ligger ett stenkast bort. I närheten finns ICA-Luthagen, flera omtyckta restauranger och caféer. Lägenheten har genomgående ekparkettgolv och vita väggar. Att den ligger högst upp i huset och får in ljus från två håll bidrar till att lägenheten upplevs som ljus och luftig. Hall med goda förvaringsmöjligheter, både garderober och klädkammare finns. Stort renoverat kök där matplatsens har fin utsikt över Domkyrkotornen. Matsal/sovrum i fil med vardagsrummet ger en otroligt härlig yta nu när det inte är någon vägg emellan. Möjlighet att sätta upp en vägg och på så sätt få ett tredje sovrum. Vardagsrummet har öppen spis samt utgång till balkongen. Badrum med kakel och klinker där även tvättmaskin finns installerad. Fin gäst-wc med kakel och klinker i smakfulla färgval. Två ljusa och rymliga sovrum. I föreningens finns bastu och ett rikligt utrustat gym. Välkommen på visning!

UPPSALA / Främre Luthagen
Luthagsesplanaden 15 D
Final price: 3 450 000 kr
Enclosed: 101 kvm
Community fee: 5 103 kr/mån
Rooms: 4 rum
Floor: Vån 5/5
Sold: 2016-06-16
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / UPPSALA / Luthagsesplanaden