Search Menu
Bostaden är såld

Uppsala - Luthagen / Luthagsesplanaden 6A

Trevlig 1:a med låg avgift i Luthagen!

***BOSTADEN SÄLJS TILL FAST PRIS! FÖRST TILL KVARN!*** KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR VISNING! Med ett optimalt geografiskt läge och direkt närhet till allt vad Uppsala stad har att erbjuda, finner ni denna trevliga 1:a om ca 23,5 kvm, belägen på första våningen. Här erbjuds ni ett bekvämt och billigt boende med låg avgift på attraktiv adress i hjärtat av Luthagen i centrala Uppsala. Bostaden håller en god standard och skick och upplevs som ljus och trivsam tack vare sina ljusa färgval och sitt stora ljusinsläpp. Den yteffektiva och väldisponerade bostaden fördelar sig enligt följande: en välkomnande hall med plats för klädavhägning, ett funktionellt och praktiskt arbetskök med bra förvaringsmöjligheter, ett helkaklat badrum samt ett rymligt vardagsrum med stor klädkammare och fransk balkong i söderläge. På Luthagsesplanaden 6 A bor ni bekvämt och billigt med en låg avgift om 990 kr/mån där såväl värme, kall- och varmvatten som kabel-tv ingår. Därtill bor ni i en välskött förening med god ekonomi och låg skuldsättning där flertalet stora renoveringar redan är genomförda. Lägenheten disponerar ett matkällarförråd samt ett vindsförråd. Luthagen är en mycket uppskattad och central stadsdel strax norr om Uppsalas citykärna. Här har ni närhet till precis allt vad Uppsala stad har att erbjuda och har promenadavstånd till såväl livsmedelsbutiker, flertalet restauranger samt övrig närservice. Direkt utanför bostaden finns goda bussförbindelser och för den som pendlar med tåg ligger Resecentrum endast ca 10 minuter bort. Denna bostad lämpar sig särskilt bra som ett förstaboende eller för studenten som söker ett billigt och bekvämt boende med promenad- och cykelavstånd till universitetets samtliga institutioner. Detta är en bostad att trivas i. Välkommen hem!

Uppsala / Luthagen
Luthagsesplanaden 6A
Final price: 1 595 000 kr
Enclosed: 23,5 kvm
Community fee: 990 kr/mån
Rooms: 1 rum, varav 1 sovrum
Floor: 1 av 5 (Hiss finns)
Sold: 2016-09-16
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Luthagsesplanaden