Search Menu
Bostaden är såld

Uppsala - Industristaden/Centrum / Mältargatan 3

Toppmodern och stilren 2:a med stor balkong i söderläge

Välkommen till en stilren och välplanerad lägenhet i nyproducerad fastighet. En tvåa på andra våningen med stor balkong i söderläge att avnjuta lugnet mot fin innergård. Mycket stilren lägenhet som erbjuder vitmålade väggar och tak med genomgående ekparkett på golven förutom i hall och badrum. Här möts ni av en välkomnande hall med stor skjutdörrsgarderob till avhängning och klädkammare till förvaring intill. Det smakfulla köket har öppen planlösning mot vardagsrummet samt utgång till balkongen. Rymligt sovrum samt helkaklat badrum med bland annat dusch och tvättmaskin. Flytta till en ny och ekonomiskt stabil bostadsrättsförening där värme, kallvatten och källarförråd ingår i månadsavgiften. Telia Triple-play tillkommer på avgiften med 216 kr/mån. Garageplatser utan kö finns.

Uppsala / Industristaden/Centrum
Mältargatan 3
Final price: 2 200 000 kr
Enclosed: 51 kvm
Community fee: 3 141 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 2 av 6 (Hiss finns)
Sold: 2016-06-01
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Uppsala / Mältargatan