Sök Meny
Såld

Uppsala - Fålhagen / Marielundsgatan 3 C

Charmig 2:a i populära Fålhagen

Inbäddad bland vacker arkitektur och lummiga innergårdar ligger denna välplanerade och charmiga 2:a om 44 kvm, bara ett stenkast från Resecentrum och city! Här erbjuds mycket av den äldre charmen i originaldetaljer som bevarats såsom trägolv, höga vackra fönster med marmorblombrädor, sektionsradiatorer och högt i tak. Genomgångslägenhet med fönster åt två håll som disponeras enligt följande: hall, sovrum, kök och matplats, duschrum samt vardagsrum. Värme, vatten, kabel-tv, två källarförråd samt ett vindsförråd ingår i den låga månadsavgiften, 2 270 kr. Föreningens medlemmar har dessutom tillgång till bland annat tvättstuga, separat torkrum, hobbyrum, bastu, övernattningsrum, cykelrum samt en möblerad och lummig innergård. Det finns 13 parkeringsplatser med separat kö, det finns även boende- och gratisparkering på närliggande gator. Brf Gylfe är en gammal och stabil förening i populära Fålhagen. Här bor ni nära resecentrum, Vaksala torg, livsmedelsaffärer, restauranger (både sushi och pizzeria runt husknuten), frisersalonger med mer. Ta en kort promenad till stadskärnan och dess utbud eller till de grönområden som finns i närheten såsom Johannebäcksparken, kolonilotterna i Flora-Linnéa och Bergsbrunnaparken. Med ett perfekt och lugnt läge i Fålhagen, nära till det mesta har denna lägenhet mycket att erbjuda. Välkommen på visning, välkommen hem!

Uppsala / Fålhagen
Marielundsgatan 3 C
Slutpris: 2 120 000 kr
Boarea: 44 kvm
Avgift: 2 270 kr/mån
Rum: 2 rum, varav 1 sovrum
Våning: 1 av 4 (Hiss finns ej)
Såld: 2016-11-02
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Marielundsgatan

Andra liknande sålda bostäder

 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide
  Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide

  Från lånelöfte till kontraktsskrivning. Här är allt du behöver veta inför köpet av en bostadsrätt.