Marielundsgatan 3 C

Marielundsgatan 3 C

Slutpris

2 120 000 kr


Fålhagen— Uppsala

Marielundsgatan 3 C


Slutpris
2 120 000 kr

Fålhagen— Uppsala

Charmig 2:a i populära Fålhagen

Inbäddad bland vacker arkitektur och lummiga innergårdar ligger denna välplanerade och charmiga 2:a om 44 kvm, bara ett stenkast från Resecentrum och city! Här erbjuds mycket av den äldre charmen i originaldetaljer som bevarats såsom trägolv, höga vackra fönster med marmorblombrädor, sektionsradiatorer och högt i tak. Genomgångslägenhet med fönster åt två håll som disponeras enligt följande: hall, sovrum, kök och matplats, duschrum samt vardagsrum.

Värme, vatten, kabel-tv, två källarförråd samt ett vindsförråd ingår i den låga månadsavgiften, 2 270 kr. Föreningens medlemmar har dessutom tillgång till bland annat tvättstuga, separat torkrum, hobbyrum, bastu, övernattningsrum, cykelrum samt en möblerad och lummig innergård. Det finns 13 parkeringsplatser med separat kö, det finns även boende- och gratisparkering på närliggande gator.

Brf Gylfe är en gammal och stabil förening i populära Fålhagen. Här bor ni nära resecentrum, Vaksala torg, livsmedelsaffärer, restauranger (både sushi och pizzeria runt husknuten), frisersalonger med mer. Ta en kort promenad till stadskärnan och dess utbud eller till de grönområden som finns i närheten såsom Johannebäcksparken, kolonilotterna i Flora-Linnéa och Bergsbrunnaparken.

Med ett perfekt och lugnt läge i Fålhagen, nära till det mesta har denna lägenhet mycket att erbjuda. Välkommen på visning, välkommen hem!


Boarea
44 kvm
Avgift
2 270 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2016-11-02

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.