Search Menu
Bostaden är såld

Uppsala - Industristaden/Kungsängen / Muningatan 27

Modern 2:a i centralt läge med stor balkong som vetter mot fint parkområde.

En riktig pärla i Industristaden! Bo med gångavstånd till stationen och city i en modern 2:a med stor balkong som vetter mot fint parkområde. Lägenheten har både ett modernt uttryck och hemtrevlig atmosfär med genomgående ljus färgsättning. Den fina hallen med praktisk förvaring öppnar upp mot det ljusa och stora vardagsrummet som ger plats åt både matgrupp och större soffa samt tv-möbel. Det är öppen planlösning mot det välplanerade köket med gott om förvaring och bänkyta. Från vardagsrummet har ni även utgång till den stora balkongen med plats för sittgrupp. Sovrummet är ljust och har bra förvaring i garderober. Badrummet är helkaklat med dusch, tvättmaskin/torktumlare. Hiss från entréplan och förråd i källarplan utan extra kostnad. I avgiften ingår kallvatten och värme. Obligatoriskt tillägg på 200 kr/mån för telia triple play (bredband, kabel-TV och IP-telefoni). Föreningen har haft avgiftsfria månader. Goda möjligheter till garageplats, lediga platser finns och först till kvarn gäller. I Kungsängen/Industristaden bor ni granne med Fyrisån och dess rekreationsområden samt har bekvämt promenadavstånd till centrum och dess breda utbud av caféer, restauranger och butiker. Utmärkt pendlarläge med några minuters promenad till resecentrum. Varmt välkomna!

Uppsala / Industristaden/Kungsängen
Muningatan 27
Final price: 2 320 000 kr
Enclosed: 54 kvm
Community fee: 2 990 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 3 av 7 (Hiss finns)
Sold: 2016-08-10
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Muningatan