Search Menu
Bostaden är såld

Uppsala - Främre Luthagen / Odensgatan 4 B

Främre Luthagen! Nu visar vi en 1 rok i ett förstaklassigt läge med balkong och hiss!

1 rok om 33,5 kvm finns nu till salu i ett utomordentligt fint läge i Främre Luthagen med Årummet inpå husknuten, utsikt från balkongen in mot Uppsalas stadskärna där säsongsvis även Domkyrkotornen kan skymtas. Lägenheten inrymmer en separat hall med gott om utrymme för förvaring av ytterkläder, liten separat klädkammare, ett badrum med badkar, stort rum med utgång till balkong, ett charmigt ljust litet kök med äldre inredningen bevarad samt med plats för köksbord för 2-3 personer. Utöver lägenhetens 33,5 kvm finns gott om förrådsutrymmen för ytterligare förvaring. Lägenheten är belägen i ett av Uppsalas absolut mest attraktiva kvarter och här finns all tänkbar service givetvis inom ett par minuters gångavstånd och ICA Luthagens Livs ligger endast två kvarter bort. På bara ett par minuters promenad är du tex. vid Ekonomikum, mitt inne i city eller vid någon av stadens alla studentnationer. Även mycket pendlarvänligt läge med närhet till Resecentrum. Med Fyrisån alldeles intill väljer du själv om du vill slå dig ner med morgonkaffet vid Åkanten eller om det är motionsrunda längs Fyrisån kanske som lockar för en god start på din dag!

Uppsala / Främre Luthagen
Odensgatan 4 B
Final price: 1 795 000 kr
Enclosed: 33,5 kvm
Community fee: 1 932 kr/mån
Rooms: 1 rum
Floor: 3
Sold: 2016-09-04
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Odensgatan