Search Menu
Bostaden är såld

Uppsala - Rickomberga / Polhemsgatan 2

I attraktiva och stadsnära Rickomberga ligger denna luftiga 3:a om hela 90 kvm, endast några minuter med cykel från City och med mycket grönska i närområdet. Lägenheten ligger lugnt och skyddat i hörnläge med en stor inglasad balkong och hiss från direkt markplan. Bostaden består av en luftig hall med funktionell och snygg skjutdörrsgarderob, två stora sovrum med bra förvaringsutrymmen och ett stilrent badrum med grått klinkergolv, vitt kakel, tvättmaskin, torktumlare, skåpförvaring och arbetsbänk. Vidare finns ett stort vardagsrum i öppen planlösning mot kök vilket är inrett med björkluckor, bänkskiva i mörkbetsat trä, kaffefärgat kakel, kyl, frys, spis med häll, fläkt och diskmaskin. Stor matplats för ca 8 personer i vardagsrum/kök med naturen direkt utanför matplatsens fönster. Välkommen att uppleva denna härliga lägenhet på plats!

Uppsala / Rickomberga
Polhemsgatan 2
Final price: 2 850 000 kr
Enclosed: 90 kvm
Community fee: 4 654 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 2 av 5 (Hiss finns)
Sold: 2016-08-19
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Polhemsgatan