Search Menu
Bostaden är såld

Uppsala - Kapellgärdet / Portalgatan 79

3:a med öppen planlösning och balkong mot innergård!

Ljus och välplanerad 3:a med modern planlösning med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Lägenheten har genomgående ljus färgsättning och ekparkettgolv. Köket är inrett med vita skåpluckor, stenbänkskiva, vitvaror i rostfritt samt matplats för 6 personer. Det stora vardagsrummet har stora fönsterpartier vilket ger ett fint ljusinsläpp och här finns plats för en större soffgrupp. Två sovrum i olika storlekar varav det ena har utgång till stor balkong mot den trivsamma innergården. Badrummet är helkaklat och har badkar samt tvättmaskin. Bredband via Bredbandsbolaget ingår i månadsavgiften och samtliga rum har nätverksuttag. Fastighet från 2007 med hiss från markplan och bl a övernattningsrum för medlemmarnas gäster. Bra pendlarläge med promenadavstånd till Resecentrum och city.

Uppsala / Kapellgärdet
Portalgatan 79
Final price: 2 790 000 kr
Enclosed: 73,5 kvm
Community fee: 4 170 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 3 av 5 (Hiss finns)
Sold: 2016-05-24
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Uppsala / Portalgatan