Search Menu
Bostaden är såld

Uppsala - Kapellgärdet / Portalgatan 37

Högst upp, fönster i 3 vädersträck samt balkong om hela 12 kvm!

Välkommen till denna fantastiska 4:a belägen högst upp i huset med hiss från markplan samt fönster i tre vädersträck. Dubbeldörrar leder ut till den 12 kvm stora balkongen som är utrustad med markis och ligger i härligt västerläge. Fräscht och stort kök med mängder av förvaring och arbetsyta samt plats för stort matbord. Köket är utrustat med kyl och frys i fullhöjd, integrerad diskmaskin, spishäll, ugn och mikrovågsugn. I bostaden finns en gäst-wc samt stort helkaklat badrum utrustat med golvvärme, tvättmaskin, torktumlare samt duschväggar. Tre väl tilltagna sovrum varav det ena är utrustat med walk-in-closet. Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 8 kvm. Stabil förening där Triple Play (100 Mbit/s) ingår i avgiften och garageplats finns ledig. Vacker innergård med lekplats för barnen samt grill- och sittmöjligheter för de äldre. Centralt läge med gång- och cykelavstånd till Resecentrum, Kvarnen-Gallerian, skola, mataffär, gym, restauranger och allt annat som Uppsalas stadskärna har att erbjuda. Välkommen hem!

Uppsala / Kapellgärdet
Portalgatan 37
Final price: 3 725 000 kr
Enclosed: 107 kvm
Community fee: 6 338 kr/mån
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Floor: 5 av 5 (Hiss finns)
Sold: 2016-05-27
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Uppsala / Portalgatan