Search Menu
Bostaden är såld

Uppsala - Kapellgärdet / Råbyvägen 30

Välkommen till en gavel-3:a med två stora balkonger och fönster i tre väderstreck! Lägenheten är smakfullt inredd med moderna materialval och hög standard. Här erbjuds ett fullutrustat kök med utgång till den inglasade balkongen, vardagsrum med plats för soffa och TV samt matplats. Två stora sovrum med bra förvaringsmöjligheter, varav ett med klädkammare och utgång till balkong belägen mot föreningens grönskande gård, och ett helkalat badrum med comfortvärme rustat med tvättmaskin och torktumlare. Med hissen når ni bekvämt ned till den barnvänliga, upphöjda innergården och garaget i källarplan. Perfekt läge med närhet till City och Resecentrum! I närområdet finns dessutom den populära Kapellgärdsparken med lekplats med linbana, gungor och klätterställningar. Här finns också en skateboardpark med hinder och ramper. Telia triple play med bredband, digital-tv och ip-telefoni ingår i månadsavgiften!

Uppsala / Kapellgärdet
Råbyvägen 30
Final price: 2 750 000 kr
Enclosed: 77,5 kvm
Community fee: 4 287 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 4 av 5 (Hiss finns)
Sold: 2016-07-07
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Råbyvägen