Search Menu
Bostaden är såld

Uppsala - Luthagen / Ringgatan 14 A

I vacker 30-talsfastighet ligger denna pärla till lägenhet med balkong mot en prunkande innergård. Lägenheten ligger på första våningen och via balkongen kan ni gå direkt ut i trädgården vilket ger en känsla av villaliv! Bostaden erbjuder ett vardagsrum med plats för såväl soffgrupp som arbetshörna, en sovalkov med plats för en 1,40-säng samt ett kök med originalinredningen bevarad och plats för 4 middagsgäster. Lägenheten karaktäriseras av en generös takhöjd, vackra trägolv och djupa fönsternischer med fönsterbänkar i marmor. Läget är oslagbart med närheten till Ekonomikum, studentnationerna och mataffärerna Luthagens Livs och Coop Nära. Söker du rekreation ligger Stabbyskogen nära, här finns fina naturstigar och löpspår. Till citykärnan cyklar du på ca 10 minuter eller tar buss nr 9, vars busshållsplats ligger ett stenkast bort. I föreningen finns ett gästrum med två sängplatser, tvättstuga, torkrum, cykelrum och bastu. Bredband ingår i månadsavgiften!

Uppsala / Luthagen
Ringgatan 14 A
Final price: 2 000 000 kr
Enclosed: 50,8 kvm
Community fee: 3 176 kr/mån
Rooms: 1.5 rum
Floor: 1 av 4 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-05-30
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Uppsala / Ringgatan