Search Menu
Bostaden är såld

Uppsala - Salabacke / Ritargatan 1 E

Välplanerad 4:a med stora sällskapsutrymmen - gavellägenhet och balkong i västerläge

Välkommen till en stor 4:a om 121 kvm med plats för hela familjen i tre rymliga sovrum och stora sällskapsutrymmen. Här bor ni på andra våningen en trappa upp med tillgång till hiss från markplan. Från vardagsrummet kan ni gå ut på balkongen om ca 7 kvm och njuta av kvällssolen i väster eller utnyttja den fina och gröna innergården i soligt söderläge med bl. a. grillmöjligheter. Lägenheten, i gott skick, erbjuder genomgående ljusmålade väggar, ekparkett och många fönster. Det är en stor och trevlig lägenhet med mycket ljus och Ni välkomnas direkt av den rymd hallen erbjuder med stort utrymme för avhängning men framförallt den breda korridor som leder till köket med mellanliggande sovrum och badrum. Förutom tre sovrum och stora sällskapsutrymmen, i kök och vardagsrum, finns en gäst-wc och ett duschrum med wc och förberett för installation av tvättmaskin. Mitt i lägenheten finner ni en stor klädkammare. Flytta till en trevlig och ekonomiskt stabil HSB-förening där värme, vatten, bredband (100/100), kabel-tv (grundutbud) och stort vindsförråd (ca 9 kvm) ingår i månadsavgiften. Föreningen har tre tvättstugor varav en av dessa är belägen i samma trappuppgång som lägenheten. Andra gemensamhetsutrymmen som finns är innergården, sophus och tre cykelförråd på gården. Det finns lediga parkeringsplatser, med och utan el-stolpe. Bo i Brf Vinkelhaken som ger Er närhet, med kort promenadavstånd, till all tänkbar service i populära och växande Gränby centrum. Här finns matbutiker, restauranger, shopping, apotek, frisörsalonger, systembolag, caféer, träningsanläggning med mer. I norra Salabacke har ni bra pendlingsmöjligheter med snabb åtkomst till E4:a, cykelavstånd till city och resecentrum. Fina strövområden i Källparken och Gränbyparken. Flertalet förskolor och skolor finns i närheten, bl.a. Kamomillens, Källparkens och Salabacke förskola samt Brantingsskolan, Liljeforsskolan, Gränbyskolan, Årstaskolan m.fl. Välkommen på visning, välkommen hem!

Uppsala / Salabacke
Ritargatan 1 E
Final price: 2 580 000 kr
Enclosed: 121 kvm
Community fee: 7 211 kr/mån
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Floor: 2 av 5 (Hiss finns)
Sold: 2016-09-09
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Ritargatan