Search Menu
Bostaden är såld

Uppsala - Salabacke / Ritargatan 1 B

Trivsam 2:a med stor balkong i Salabacke

Mycket tilltalande och trivsam 2:a med balkong i populära Salabacke. Ljus lägenhet som har fönster i två väderstreck. Genomgående ljusa och moderna ytskikt. Den välplanerade planlösningen fördelar sig på en rymlig hall i entré med 5 stycken garderober samt ett funktionellt kök med matplats. Vidare erbjuds ett fräscht badrum, ett stort vardagsrum och ett sovrum med utgång till balkong i härligt solläge. Vardagsrum och balkong vetter mot den lugna innergården. Till lägenheten följer ett källarförråd. Inga planerade avgiftshöjningar (kontrollerat med styrelsen den 2016-08-26.). I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV. Här bor ni i ett attraktivt läge med närhet till fina grönområden, Årsta Centrum och Gränby Centrum med dess stora utbud av butiker och service. Bra bussförbindelser och ca 10 minuters cykelavstånd till city. Varmt välkomna på visning!

Uppsala / Salabacke
Ritargatan 1 B
Final price: 2 000 000 kr
Enclosed: 59,4 kvm
Community fee: 2 555 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 2 av 4 (Hiss finns)
Sold: 2016-09-14
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Ritargatan