Search Menu
Bostaden är såld

Uppsala - Industristaden/Kungsängen / Siktargatan 24

I lugnt men centralt läge ligger denna ljusa och rymliga 2:a med balkong i fint sydväst läge som vetter mot den grönskande innergården. I lägenheten möts du av en rymlig hall med gott om plats för ytterkläder och skor, i anslutning finns dessutom både en praktisk klädkammare samt en skjutgarderob med goda förvaringsmöjligheter. Stort och ljust vardagsrum samt ett väl tilltaget sovrum med skjutgarderob. Fint kök med ljusa köksluckor och vitvaror från Bosch, stor matplats samt utgång till balkongen. Helkaklat badrum med golvvärme som har både tvättmaskin och torktumlare. I attraktiva Kungsängen/Industristaden bor ni med kort promenadavstånd till gågatan och hela centrums breda utbud av caféer, restauranger och butiker. Utmärkt pendlarläge då tågstationens södra entré ligger endast ett stenkast bort. Med den nya bron över Fyrisån når man Stadsparken på bara några minuters promenad. En stor livsmedelsbutik, Willys, finns på bekvämt promenadavstånd från bostaden. Välkommen på visning!

Uppsala / Industristaden/Kungsängen
Siktargatan 24
Final price: 2 600 000 kr
Enclosed: 68 kvm
Community fee: 4 001 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 2
Sold: 2016-08-10
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Siktargatan