Siktargatan 24

Siktargatan 24

Slutpris

2 600 000 kr


Industristaden/Kungsängen— Uppsala

Siktargatan 24


Slutpris
2 600 000 kr

Industristaden/Kungsängen— Uppsala

I lugnt men centralt läge ligger denna ljusa och rymliga 2:a med balkong i fint sydväst läge som vetter mot den grönskande innergården. I lägenheten möts du av en rymlig hall med gott om plats för ytterkläder och skor, i anslutning finns dessutom både en praktisk klädkammare samt en skjutgarderob med goda förvaringsmöjligheter. Stort och ljust vardagsrum samt ett väl tilltaget sovrum med skjutgarderob. Fint kök med ljusa köksluckor och vitvaror från Bosch, stor matplats samt utgång till balkongen. Helkaklat badrum med golvvärme som har både tvättmaskin och torktumlare.

I attraktiva Kungsängen/Industristaden bor ni med kort promenadavstånd till gågatan och hela centrums breda utbud av caféer, restauranger och butiker. Utmärkt pendlarläge då tågstationens södra entré ligger endast ett stenkast bort. Med den nya bron över Fyrisån når man Stadsparken på bara några minuters promenad. En stor livsmedelsbutik, Willys, finns på bekvämt promenadavstånd från bostaden.

Välkommen på visning!


Boarea
68 kvm
Avgift
4 001 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns)
Såld
2016-08-10

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.