Search Menu
Bostaden är såld

Uppsala - Kungsängen/Centrum / Siktargatan 10

Med centralt läge endast ett stenkast från stadskärnan och stationen ligger denna 1:a om ca 37 kvm med stor balkong i söderläge. Lägenheten iordningställdes 2005 och erbjuder en inbjudande hall med avhängningsmöjligheter på hatthylla samt i garderob, ett allrum som ger plats för både säng, matbord och soffa, en köksdel intill allrummet med diskmaskin och gott om förvaring samt badrum med tvättmaskin och torktumlare. Allrummet kan med fördel delas av för att skapa en sovalkov för den som önskar. Härifrån når du lägenhetens soliga balkong som vetter mot en trevlig grönskande gård. Ett perfekt första boende eller övernattningslägenhet i modern fastighet med hiss och direktaccess till garaget och förrådet i källarplan. Lediga garageplatser finns (kontrollerat 2016-08-17). Bredband 1000/1000 Mbit/s ingår i avgiften. I attraktiva Kungsängen bor du med närhet till både stadskärnan och årummet. Med spången är Akademiska sjukhuset och Stadsparkens grönområden bara några minuters promenad bort. I omedelbar närhet finns även livsmedelsbutik, salladsbar, nyöppnat gym samt frisörer. Kort cykelavstånd till stora delar av Uppsala Universitet och city. Närheten till Resecentrums södra entré ger goda pendlarmöjligheter.

Uppsala / Kungsängen/Centrum
Siktargatan 10
Final price: 1 875 000 kr
Enclosed: 37 kvm
Community fee: 2 813 kr/mån
Rooms: 1 rum
Floor: 3 av 6 (Hiss finns)
Sold: 2016-09-12
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Siktargatan