Search Menu
Bostaden är såld

Uppsala - Funbo-marielund / Skällerö 60

Mellan Funbo och Marielund ligger denna charmiga banvaktarstuga högt belägen med vidsträckt utsikt utöver åkrar och ängar. Stor tomt på nästan 3 800 kvm bestående av både fin trädgårdstomt och naturtomt. Nedanför en del av tomten slingrar sig Lännakattens räls, så under sommarhalvåret finns möjlighet att se dessa museitåg försiktigt köra förbi. Endast knappt 700 m ut till stora vägen i Funbo. Stugan består av en mindre hall samt ett stort kök med enklare standard. Vardagsrummet är även det rymligt med fönster åt två håll och fin utsikt. På tomten finns ett förråd med bl.a redskapsbod och dass. Mindre jordkällardel finns där bland annat hydroforen står.. Ledning för kommunalt vatten och avlopp är draget några hundra meter ifrån tomten, dock har det inte undersökts vilka möjligheter det finns att gräva fram och ansluta till detta.

Uppsala / Funbo-marielund
Skällerö 60
Final price: 1 795 000 kr
Enclosed: 45 kvm
Rooms: 2 rum
Sold: 2016-05-24
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Uppsala / Skällerö
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.